lördag 19 november 2011

Lördag 19/11-2011 20:09

DAG: Jaha lite sen idag men låg så gott på sängen så jag glömde tiden idag. Men till natt igen då ja, sov så där inatt vaknade och somnade fram till sju. Låg sedan vaken till åtta innan jag somnade igen jag var enveten idag så jag låg kvar trotts att jag var klar vaken idag. Så sov jag från och till fram till elva då jag gick upp för dagen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag fram till två tiden. Sedan så satte jag mig och spelade Zelda satt idag över två timmar men jag fastande på en grej och fattade inte hur jag skulle göra. Men så kom jag på det och fick sedan svärdet och en trä sköld och skall nu gå igång med det riktiga äventyret imonn tänkte jag. Skall ta och dammsuga sedan hemsidan och så skall jag spela efter detta, iallafall fram till fyra tiden tänkte jag imonn. Så till lite efter fyra så drog jag igång med storstretchen och så middag på det, hade idag fläsk och mos gott mos. Så hade inget att se idag heller inga serier alls idag, så jag såg på Discovery ett tag. Så efter detta så la jag mig på sängen fram till nu klockan var nog lite över sex när jag la mig. Kan dock säga att jag fick lite ont i ryggen att spela satt ner och spände axlarna kände jag när jag spelade. Men fick det inte heller att fungera så det gjorde att jag spände mig med. Så mer? Jo det är lotto idag vinner jag nått så får ni veta på twitter annars till måndag efter träningen. Så mer? Jo jag hann inte läsa nått idag men jag får se om jag gör det tills imonn. Jag glömde av det idag och la mig istället men imonn så skall jag nog få det gjort hoppas jag. En bra dag idag trotts lite små kass sömn inatt.

TRÄNING: Ja en storstretch idag och den gick som vanligt lite segt men okey ändå.

ROMAN: Ja det blev bara en timme idag innan jag tappade farten och så ville jag hinna med spelet också. Men det gick bra idag tror jag iallafall så ser vi till tisdag igen hur det går då.

MUSIK: Nä inte på denna punkt idag heller men till måndag så skall jag gå loss igen.

Ja lotto ja skulle sitta gott med lite pengar nu behöver nya glasögon kan knappt se vad det står på teven längre så ett par tusen till detta skulle var okey. Håll utkik på twitter så får ni veta hur mycket det blev idag. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: