måndag 7 november 2011

Måndag 7/11-2011 21:52

DAG: Jaha lite sen idag men jag pillade med facebook innan jag kom igång. Så natten igen då ja. Somnade bra igår och sov sedan fram till fem då jag var uppe på toan. Somnade sedan igen fram till tio tiden låg sedan fram till elva tiden innan jag kom ur sängen. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken körde det idag fram till tre tiden då jag la ner för dagen. Så tog paus till ett för lunch med och vad mer gjorde jag då? Ja inte så mycket idag men till fyra så drog jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Sista veckan jag har biffar med feta ost idag var det gott med snart så nä. Så såg på teven idag när jag åt men de kör jävla vatten nått på sexan så det går inte att se på så jag såg på Discovery. Lite om båtar och så choppers eller vad det nu heter junior mot senior. Så men inte så länge bara en liten stund så slog jag över och då var det 2½ men jag såg inte det klockan var mycket så jag la ner. Så mer då? Jo jag spelade lite mer idag jag vann ju 80 spänn som ni kanske såg på twitter igår. Jag spelade på nått jag inte har spelat på innan Keno, tog en för 60 och fick 10 i rabatt så jag fick den för 50 det ligger 30 mille i potten får se om det blev nått idag. Dragning var 17:55 tror jag på tv3 så jag får veta ikväll om det blev nått när jag kollar mailen dock inte någon storvinst för de har inte ringt. Men kanske lite kolla twitter om ni vill veta, ja annars får ni veta imonn till bloggen. Skall till tandläkaren imonn ja till tandhygienisten hon som gör att det bölder. Sedan skulle jag gjort nått men kan inte komma på det idag nått skulle jag köpa men kan inte komma på vad det var nu. Så nog för idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag och så även språngmarschen kändes inte nått vi får hoppas det håller sig så. Men rätt tungt att springa idag, så stoppade bandet med en gång. Men jag sa till i kassan om det så.

ROMAN: Ja som jag sa till onsdag så kör jag igen då ja, hoppas att jag kan fokusera bättre då än innan.

MUSIK: Ja idag så har jag övat att ta ackord med vänster hand och spelat in lite som jag tänkte göra till låt men det var i keyboarden inte i programmet. Skall öva att ta med vänster också så kan jag det lite bättre sedan hoppas jag.

Ja vi alla hoppas på lite stålar idag till lilla mig så kollar ni twitter hur mycket det blev. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: