måndag 28 november 2011

Måndag 28/11-2011 21:47

DAG: Ja natt som vanligt då ja och jag somnade lite konstigt igår. Tog ju stark tablett men somnade inte som jag ville igår utan när jag minst anade det så slog jag igen. Sov sedan fram till tio tiden rätt bra sömn inatt och var då uppe på toan. Sedan la jag mig igen fram till elva tiden men sov inget mer där efter. Så fick i mig frukosten och drog sedan igång med musiken körde idag fram till tre tiden. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det, så på Discovery när jag åt och sedan lite på weelers deelers ja det stavas garanterat inte så men nått sånt, Sverige. Så sedan kom jag ur fåtöljen till halv tio tiden var sen idag. Så mer? Jo imonn så skall jag köra kippning sedan skall jag till ICA och så hem och spela spel. Hoppas att jag kommer upp i tid imonn bara så jag inte blir sen, vi hoppas på bra sömn som vanligt. Och inget på lotto igår heller, ja det var ju till lördags men såg det inte förrän till igår. Men det är som det brukar var så. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då.

TRÄNING: Ja det gick bra idag även om det är lite trögt med språnget har lite ont i baksidan av benen. Har inte haft detta innan men kom förra veckan och håller i även idag. Jag har hållit upp i en månad men vet inte om det är det, har aldrig känt nått där innan.

ROMAN: Ja inget idag inte heller imonn men till onsdag så skall jag köra igen.

MUSIK: Jaha idag så körde jag igång och tänkte då att jag kör lite inspelning idag. Fick till versen och refrängen stoppade på breaket men det låter inte så bra. Jag kan inte få det tight och det beror på att jag spelar in små snuttar som jag sedan lägger ihop. Men jag kan inte spela in det på annat sätt men kan jag sedan lägga bra sång på det så kanske det går ändå. Vi får se hur det går med det, till torsdag.

Ja ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: