torsdag 10 november 2011

Torsdag 10/11-2011 21:47

DAG: Ja och som vanligt så börjar vi med natten, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till nio tiden då det ringde på telefonen. Det var tandläkaren och jag fick sagt mitt sedan så skulle jag till dem innan tolv för då hade de lunch. Så efter frukosten så drog jag dit och sedan till vårdcentralen och fick mitt frikort och så till apoteket för att hämta fluortabletterna. Fick nytt recept på några som var på frikortet så jag tog dem. Sedan hem igen och spelade lite men hade ingen större lust idag. Och till fyra så drog jag till träningen, jo en sak till jag åt lunch idag och paprikan var inte så fräsch men jag tog den ändå det var inte bra mer om detta nedan. Så tränade sedan hem och stretch och så middag på det, såg på Simsons när jag åt. Och jag har valt ny träningsmat till nästa vecka skall ut och köpa det imonn. Men det blir efter jag har träffat trumkompisen när detta nu är, får äta redan till två tiden och så sticka hemifrån till fyra vi skulle träffas till fem. Så efter detta så sticker jag till ICA och handlar maten. Så mer? Jo jag har nästan 50 som prenumererar på spotify listorna.

 TRÄNING: Ja körde idag men jag mådde illa efter paprikan idag hela träningen så jag skippade sista 10 min på gång bandet. Kände att det blev sämre när jag gick så jag tänkte nä inte mer idag. Det är inte första gången jag äter paprika som inte är bra men hoppas det blir den sista idag. Slängde resten idag och varför blir den dålig då? Jo jag skär den med en smutsig kniv måste tvätta den innan jag skär den.

ROMAN: Ja skall äta redan till två imonn så vi får se om det blir nått gjort alls imonn. Återkommer om detta tills imonn.

MUSIK: Ja eftersom jag fick dra iväg idag så blev det inte mycket gjort idag lite spelade jag men det var inte mycket det men det tar jag igen tills nästa vecka.

Ja inte mer kvar än detta då Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: