tisdag 29 november 2011

Tisdag 29/11-2011 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till tre fyra tiden sov sedan fram till tolv tiden då morsan ringde. Flög upp och svarade sedan efter detta så gick det inte att somna om och jag ville upp men hade hon inte ringt så hade jag legat lägre. Så till ett tiden så kom jag iväg till frisören och klippte mig sedan till ICA för att handla lite pålägg skulle jag ha köpt mer men gjorde inte detta för göra det imonn. Så när jag sedan kom hem så var klockan redan två och jag la ner spelet idag. Var rejält seg så jag la mig fram till halv tre då jag drog i mig en mjukis. Sedan så gjorde jag inget fram tills jag gick igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes, och det var gott måste äta upp detta innan bröden blir mögliga. Så såg på mina serier idag när jag åt och sedan lite Discovery när jag åt lunch. En kass dag idag men skall nog köpa glasögon till nästa vecka de har en krona för undersökning till den elfte. Det var de som morsan ringde om idag så jag skall ta och slå en signal imonn om detta. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja vad det beror på att jag har ont i benen vet jag inte men hoppas det går bort till torsdag. Om det inte är träningsvärk men jag vet inte nu återkommer om detta till torsdag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen kommer med mer tills imonn.

MUSIK: Ja det lät ju så där igår och tills torsdag kommer det nog låta ännu värre så jag återkommer om detta till torsdag.

Kort blogg idag men kass sömn så blir det så men jag kör imonn igen lite piggare då hoppas jag. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: