måndag 14 november 2011

Måndag 14/11-2011 21:49

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till tio tiden men låg kvar ända till halv tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så skulle jag ha städat spisen men glömde av det idag. Istället så gick jag loss på musiken, körde av och till fram till tre tiden idag. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretchade och så middag på det idag. Idag var det gott men vet inte hur länge jag tycker detta har gått på gräddsås igen det var nog över tre eller fyra månader sedan jag hade det. Så såg på gaget show när jag åt mer? Jo skall ut imonn och handla lite mat så jag måste ut innan jag går igång med middagen. Så mer? Jo jag vann ju lite om ni inte såg det igår så säger jag det idag 21:- spänn la in en dubbel rad med lotto igår får se till onsdag hur det går med det. Så mer? Nä inte mer idag brukar vara lite tunt på träningsdagar så även idag men jag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag så även löpbandet så bra träning idag.

ROMAN: Ja vi får se tills imonn hur det går men det startar som vanligt med bra sömn så vi hoppas på det så får vi se hur det går imonn.

MUSIK: Ja idag så fick jag gå igenom ackorden igen hade inte kolla på alla men nu gick det bättre och jag gör bara 7 moll och vanliga skippar moll 7 kommer nog inte använda dem ändå. Har pillat lite med en låt med idag kommit på lite men det behövs mer så det är på gång.

Jaha då är det inte mer än att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: