söndag 20 november 2011

Söndag 20/11-2011 20:08

DAG: Ja som vanligt börjar vi med natt, sov så där inatt inte bra men inte heller dåligt så där. Vaknade till tio tiden efter rätt många vak inatt låg sedan ända fram till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Med en gång efter detta så gick jag loss på hemsidan, idag hade inte MixMegapol uppdaterat så det var bara två uppdateringar idag. På spotify sidan var det 108 109 och startsidan var det 134 135. Så uppdaterade jag facebook och på twitter med idag. Så efter detta och då var klockan efter ett tiden det gick fort att uppdatera idag så var det inte så mycket heller idag och kom igång tidigt med så. Då satte jag mig att spela idag kom jag igång med själva äventyret men kom inte till någon grotta idag var över jord idag men så dog jag på en lätt grej och så gav jag upp då var klockan lite över tre tiden. Och jag drog till ICA för att handla lite idag gjorde av med en 100 på lite smått och gott ja inget gott men men smått, alltså mat inte godis. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen idag hade jag kassler och ris med gräddsås. Det var väldigt gott och jag såg min serie idag med men den är nog bara ett avsnitt till eller kanske två sedan är den med slut. Så åt lite lunch med och såg då på Discovery när jag åt detta. Så och så lotto ja fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Till ett par glasögon hoppas jag ett par tusen skulle sitta gott, jag har ögonen på när jag spelar men måste ändå luta mig framåt  och skärpa synen för att se vad det står. Så ett par glasögon får det bli när jag har råd, kanske idag när jag kollar mailen.

TRÄNING: Japp har packat väskan och är redo för träningen imonn, vi hoppas som vanligt på bra sömn inatt så skall det nog gå bra hoppas jag. Ni får veta imonn.

ROMAN: Ja jag tror jag har kommit på en ny bok som är baserad på en av mina noveller har tänkt ut ettan tänkte sedan komma med tvåan och tillslut med trean med. Men jag kommer ta en i taget det kommer handla om en polis som är med i en novell som heter älska mig. Tänkte sedan bygga vidare på honom i en roman som kanske blir tre någon gång får se vad jag gör med detta skall skriva upp det iallafall.

MUISK: Ja imonn får vi se vad jag gör men skall öva vidare på ackord och sedan lite på nya låten med hoppas jag.

Jo lite på lotto hade suttit gott idag men ni får veta på twitter eller så imonn till bloggen om det inte gav nått. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: