tisdag 22 november 2011

Tisdag 22/11-2011 20:16

DAG: Jaha lite sen idag spelade lite på facebook så jag glömde tiden men nu är jag här. Så somnade inte som jag ville igår men till tre tiden så slog jag igen de blå. Sov sedan fram till sju tiden men somnade igen fram till ett, och ändå var jag seg när jag kom upp. Fick i mig frukosten och så tänkte jag lägga ner romanen idag men satte mig ändå ett tag. Höll inte på mer än en halvtimme idag men ändå nått när morgonen var så kass som den var. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo jag kom på idag att till fredag skall jag iväg och köpa mat igen så den dagen går bort för romanen men jag skall spela efter jag varit ute och handlat. Så sedan hem och drog igång med middagen med en gång. Hade idag kotletter med pommes, och ja det är det enda som är kvar nu men det är gott så jag fick i mig det. Så sedan gjorde jag inte ett dugg fram tills det var dags för lunch. Jo jag såg på mina serier idag en ny som jag inte visste vad det var men den var okey så jag skall följa den. Så sedan såg jag en film när jag åt lunch men den har jag sett innan. Sedan skall jag se om jag skall ta annan mobil eller inte, mitt abonnemang går ut nu denna månaden men jag vet inte om jag gör eller inte. Skall tänka på det ett tag så får vi se. Så mer? Jo jag satte mig som vanligt nu för tiden och läste med efter lunchen tog en halvtimme på en roman. Det är en e-bok som jag köpte för länge sedan så jag måste läsa ut den nu, och jag behöver det med för att kunna skriva bättre på romanen jag själv håller på med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja hade varit bra om jag skulle kunna komma igång med den nya träningen jag tänker gå igång med men är inte läge ännu för det återkommer om detta sedan.

ROMAN: Ja fick bara en halvtimme idag men tänkte lägga ner det helt så jag är ändå höjd med detta idag. Men som jag har sagt innan så är det mycket att lägga till ändå sedan.

MUSIK: Ja vi får se hur det går med detta måste nog ha ett par glasögon men vi får se hur jag gör med detta. Men jag kanske måste skippa sågen då…

Ja var mer är det att säga idag då ja inget mer än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: