onsdag 16 november 2011

Onsdag 16/11-2011 20:05

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade till två tiden men sov sedan riktigt kass sedan i korta stunder fram till åtta. Då jag kom upp och fick i mig frukosten sedan till nio eller om det var halv tio så la jag mig igen men sov inte dock så låg jag ända till tolv innan jag kom ur sängen. Så sedan så drog jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 idag gick igång till tolv tiden. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite var billigt idag gick bara på en 100. Så sedan hem igen och så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Kan säga att jag inte har annat kvar nu än kotletter i frysen, jo lite köttfärs har jag med. Så åt sedan detta och såg på mina serier när jag åt och sedan igen när jag åt lunchen. Så jo jag köpte lite böcker igår e-böcker för 99:- för tre det var Kepler hypnotisören, paganinikontraktet och eldvittnet alla dessa för 99:- men jag fick inte välja vilken betalning det skulle vara så det blev på faktura på klarna. Men det är lugnt det med har innan så men jag fick inget alternativ att köpa så jag bara klickade ja så gick det igenom. Så fick erbjudande från Ablibris så jag tog det utan att tveka har hört att dessa böcker är bra så jag slog till. Så mer? Nä jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag så skall jag via twitter säga hur mycket det blev idag eller så får ni veta imonn till bloggen om det inte blev nått. Mer? Nä slut för idag tack för idag säger jag.

TRÄNING: Jupp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn, så sömnen som vanligt men hoppas den kommer inatt så är det lugnt.

ROMAN: Ja körde en och en halv timme idag och fick till det rätt bra tror jag. Men jag måste köra en omgång till och lägga till lite till sedan. Kan inte köra allt på en gång ännu men jag hoppas jag lär mig det till nästa jag skriver. Men en bra dag idag, trotts rätt kass sömn.

MUSIK: Ja jag har hunnit med lite på denna punkt idag med pillat lite med ackorden och la in lite mer i keyboarden idag. Som lät helt okey men mer imonn då hoppas jag.

Lotto och nu har jag fyra rader istället för två som innan tack vare storvinsten förra veckan. Så nu slår det till det känner jag på mig kolla in twitter så får ni reda på hur mycket det blev. NU säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: