torsdag 24 november 2011

Torsdag 24/11-2011 21:49

DAG: Jaha natt igen då ja, jag trodde jag sov bra inatt men så var nog inte fallet. Jag vaknade till sju tiden men somnade om dock tror jag att jag har vaknat många gånger undernatten utan att jag visste om det. För när jag kom ur sägen till elva tiden så var jag rejält seg, så efter att jag hade varit på toan så la jag mig en halvtimme. Men blev inte så mycket piggare för det, så jag måste ha vaknat ett antal gånger under natten. Så men jag fick i mig frukosten iallafall och satte igång med musiken. Körde lite smått idag från och till fram till två tiden nått sånt. Som jag sa så var jag seg och kände inte för det nått speciellt idag men lite fick jag ändå gjort. Så sedan till fyra tiden så drog jag till träningen. Tränade sedan hem och stretchade så middag på det såg på gaget show och så lite på bang goes the nått som jag inte kan stava till. Så mer? Jo jag vann inte nått igår inte en spänn fick jag men hoppas jag kan få tag i glasögon för 1000 men tror inte det är så billigt. Men om jag tar sång kursen så går 2000 så har jag 1000 kvar men efter det så är jag ren ingen buffert alls sedan. Och de pegarna skulle jag ha till annat egentligen,vi får se vad som händer med det. Så mer? Nä det var inte mer idag kommer igen imonn med mer. Jo lite till men det blir på musik sedan.

TRÄNING: Ja det gick trögt idag och allt var tungt idag men det är ju sömnen som gör detta. Och det tog en herrans tid idag med men jag satte fart på slutet så jag var bara 10 minuter sen tillslut ändå.

ROMAN: Japp imonn är det mat som gäller så inget på denna punkt idag eller imonn.

MUSIK: Ja idag så skissade jag lite på låten fick till vers och refräng och break. Kommer ligga på lite över 4 minuter det är lugnt. Så sedan så fick jag uppdatera en grej som jag inte hade uppdaterat alls sedan 2010 men nu är det uppdaterat. Det har med musikprogrammet att göra.

Så mer? Nä inte mer att säga idag mer än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: