tisdag 15 november 2011

Tisdag 15/11-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, förvånade så somnade jag redan till två igår men fick inte av mig lurarna förrän till halv tre tiden. Sov sedan så där under natten fram till nio tiden låg vaken sedan fram till halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och drog igång med romanen. Körde den idag fram till halv två tiden då jag drog iväg till ICA för att handla lite. Så när jag kom hem så satte jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Såg på mina serier när jag åt men en va dem var sista avsnittet idag. Men jag la på en annan som kommer på samma tid vet inte riktigt vad det är men det får vi se till nästa tisdag. Så efter detta så fick jag också i mig lunchen och så på detta så satte jag mig och läste ett tag. Var nog bara en halvtimme idag men alltid nått, måste läsa mer för att kunna skriva bättre. Så mer? Inte så farligt trött idag men då somnade jag också till två redan igår så. Mer än detta då? Jo måste ut imonn med och jag har gjort av med alla pengarna idag så jag får ta ut imonn de sista 400 jag har. Ja jag har i bufferten med lite så inte större fara denna månaden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja träningen gick bra igår och får se hur det går till torsdag då men sover jag så skall det nog gå bra det med hoppas jag.

ROMAN: Ja idag fick jag gå tillbaks igen för att lägga till lite och kom inte så långt idag men jag fick ändå rätt bra gjort. Och sedan så kör jag igen imonn så då skall jag nog komma längre hoppas jag.

MUSIK: Ja lite har jag gjort idag med gått igenom ackorden lite och pillat lite med den nya låten. Men inte så värst mycket bara en gnutta.

Så imonn så är det lotto så jag räknar med era tummar imonn men för idag så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: