söndag 6 november 2011

Söndag 6/11-2011 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt bra idag fram till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen. Så efter detta så gick jag igång med hemsidan idag hade inte MixMegapol uppdaterat de orkar bara en vecka sedan lägger de ner. Men på spotify idag var det 103 104 och startsidan var det 129 130 så och jag la upp det på twitter och facebook med idag för en stund sedan. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och så satte jag mig att läsa en halvtimme. Då var klockan tre och jag gick igång med middagen, hade idag pepparbiff med pepparsås och ris. Såg på mina serier idag med när jag åt tre till antalet var de idag för jag har lagt till en ny igår. Så kommer en ny till idag som jag skall se till tisdag om allt möjligt inom teknik och annat med, den går på Discovery. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter om det blev nått annars imonn till bloggen. Mer då? Jo zelda kommer till den 18é så den dagen skall jag spela inte nått annat. Men det är en tvätt dag så jag måste passa tiden ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn efter träningen med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag har packat idag och är redo för träningen imonn skall då springa för första gången på en månad tror jag att det har gått. Vi får se hur det går då ni får veta imonn.

ROMAN: Ja nu är det träning imonn sedan skall jag till tandläkaren till tisdag så inte förrän till onsdag så kör jag på denna punkt igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn men musik skall det blir iallafall återkommer om detta tills imonn.

Lotto idag hoppas jag på lite stålar om jag måste till läkaren idag med foten. Men vi hoppas jag slipper det ni får veta imonn eller när det gäller vinst på twitter. Jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: