fredag 18 november 2011

Fredag 18/11-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till två tiden men kom inte ur lurarna förrän till fyra tiden. Så rätt kass sömn inatt sov sedan fram till tjugo över elva då jag kom ur sängen. Sedan till tolv drog jag ner till tvätten och la in den, efter detta så fick jag i mig frukosten. Och till kvart i ett så drog jag ner och hängde upp den, efter detta stack jag in till stan. Tog trean och åket till station sedan in i femman på vägen hem så stannade jag i ICA och handlade lite sedan hem. Drog igång skannern av datorerna när jag satt och spelade glömde idag. Så när jag kom hem så satte jag igång med spelet men kom inte någon stans innan det var dags att ta upp tvätten. Så när den var uppe så satte jag igång med middagen, hade idag fläsk och pasta. Imonn skall jag ha fläsk och mos gott mos, så efter middagen så la jag mig på sängen är rätt seg idag rätt kass sömn som jag sa innan. Så till sex så fick jag i mig lunchen. Jo en av mina serier tog slut förra veckan med så inte mycket att se idag. Så men nu skall väl House och games of throns starta snart så jag har nått att se på. Mer då? Ja jag hann inte så mycket på spelet idag fick inte ens en fågel att rida på idag ändå spelade jag nästan en och en halv timme. Tar tid att gå igenom inledningen innan det går igång. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, ses då.

TRÄNING: Ja imonn är det storstretchen som går av stapeln till fyra tiden men jag tror att jag spelar lite innan jag kör igång med den imonn. Om jag är klar till två tiden så kan jag spela fram till fyra är tanken, vi får se hur det går då.

ROMAN: Har kommit på lite idag men det är på slutet men jag skall skriva ner det idag så skall jag sedan lägg till det. Det är en gestaltning som är rätt bra.

MUSIK: Nä inget på denna punkt idag men kommer igen till måndag.

Lotto imonn så jag tar för givet att ni håller tummarna redan idag så skall jag berätta imonn hur mycket det blev. För idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: