onsdag 23 november 2011

Onsdag 23/11-2011 20:09

DAG: Ja som vanligt blir det natt med en gång, somnade som jag skulle igår men sov sedan bara fram till sex tiden. Men låg envist kvar idag fram till åtta tiden då jag somnade om fram till elva. Kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan till ett tiden gick jag igång med romanen. Körde idag fram till 14:30 då jag drog till ICA för att handla lite. Fick bara med mig idag paprikor och en påse godis, sedan gick jag hem tog inte ens påse idag. Jo en liten till paprikorna resten hade jag i fickan. Så kom hem och fick igång middagen körde idag samma som igår kotletter med klyft, ja det var inte samma som igår. Så sedan såg jag på mina serier och efter detta när jag fick ner lunchen så såg jag på en film som jag redan har sett. Med han Caprio incepcion eller nått sånt hette den, den är okey. Så efter detta så satte jag mig att läsa en halvtimme därefter så la jag mig på sängen. Nä jag packade väskan innan jag la mig med till träningen. Så mer? Jo idag nä igår så kollade jag efter ny mobil men idag så såg jag att det nya operativsystemet inte kommer användas mer. Så jag skippar ny mobil ett tag de skall ju gå över till Windows om jag inte har helt fel så jag tror jag tar en sådan istället. Ja det är Nokia som skippar symbian och går över till Windows. Köper jag denna nu N9 så får jag ett operativsystem som inte länger används av dem sedan, de kommer inte göra mer i detta system utan då gå över till Windows. Ja vi får se hur jag gör men kommer inte köpa nu utan vänta tills något nytt kommer ut sedan. Mitt abonnemang går ut till den 30/11 så sedan kan jag köpa nytt när jag vill om jag har råd. Så mer? Jo jag skall köpa curier från winzip denna månaden vet inte om jag använder det med det koster inte så mycket så jag skall ta det. Så mer? Ja det är lotto idag och det är träningen imonn så jag hoppas jag kan få era tummar idag att jag vinner, ni får reda på detta på twitter, och även att jag sover inatt. Så ses vi imonn igen.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn, fattas bara lite sömn så är jag redo för att köar imonn.

ROMAN: Ja kom igång sent idag inte förrän till ett så kom jag loss men sedan så gick det bra men tog sedan slut till halv tre tiden. Nu börjar det hända saker med i texten innan så var det vardags göra. Men tror jag skall lyckas med detta med hoppas jag.

MUSIK: Ja skall pilla lite med låten imonn kanske bestämma hur länge jag skall spela vad. Och troligen komma upp med texten med, vi får se hur det går imonn. Återkommer med mera info imonn.

Japp det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: