måndag 21 november 2011

Måndag 21/11-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade bra igår trotts att jag glömde en tablett igår så somnade jag ändå. Sov sedan fram till sju tiden låg vaken fram till åtta då jag somnade igen. Sov till tio tiden och låg kvar i sängen till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken, körde idag fram till tre tiden eller om det var lite innan detta minns inte exakt nu. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretch sedan middag på det. Såg på gaget show när jag åt och idag smakade det väldigt gott med maten. Men skall ta annat till nästa vecka ändå tror jag, får se vad jag kan hitta på då. Så mer? Jo inget på lotto igår heller men det är som det brukar vara så. Mer än detta då? Vill spela spel men får vänta tills söndag igen innan jag kör, skall bli skoj att komma fram till första fortet eller vad det nu heter. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om in tittar in då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag lite sen men allt gick bra idag och inga problem.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn då ja vi hoppas på bra sömn med inatt. Jo en sak gjorde jag idag på denna punkt, nja kanske inte på denna punkt men det har ändå med detta att göra. Jag skrev meningar som jag sedan skall gå loss på i den nya punkten text. Skall då ta en mening och gå igång en fem tio minuter på den så får vi se vad det blir med det. Jag körde ut Kings pestens tid och tog där ut 30 meningar som jag skall köra på när jag väl går igång. Men inte ännu kommer ta ett tag till innan jag går igång med dem. Jo så glömde jag också säga igår att jag läste en halvtimme innan jag gick igång med bloggen med.

MUSIK: Ja idag så har jag pillat lite med en ny låt har gjort ett par ackord och så men inte så mycket idag så har jag lagt till lite ackord med till den men jag tänkte jag skulle lära mig sjunga först innan jag går på den. Men kursen går inte igång förrän till januari skulle jag tro. Så får vi se vad det kostar ligger det på ca 2000 så har jag pengar till det. Men det återstår att se det kanske till nästa månad kan jag få veta hur det ligger till.

Japp en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: