onsdag 30 november 2011

Onsdag 30/11-2011 20:09

DAG: Jaha ny dag igen då ja och vi börjar med natt som vanligt. Sov lite bättre inatt men ändå inte så bra. Somnade till ett tiden och sov sedan så där fram till elva tiden men vaknade ett antal gånger innan detta med. Fick i mig frukosten och drog sedan igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden inte mer än en timme idag sedan tog farten slut. Så efter detta så ringde jag till morsan och sa att jag ville ha stålarna tack. Sedan så gick jag upp på specsavers hemsida och beställde tid till lördag så inget skrivet den dagen heller då. Sedan fick jag ett samtal från dem och fick tid till lördag 12:30 fanns ingen annan tid så jag fick ta den. Men då måste jag gå upp till 10:30 och sticka till 11:30 för att hinna dit. Ja ja skall jag inte göra annat så skall det nog gå bra, men efter träningen så blir det hårt att komma upp så tidigt. Så efter detta så drog jag in till ICA och handlade lite sedan hem igen. Så när jag kom hem så drog jag nästan med en gång igång med middagen, hade idag kotletter med pommes och kebabsås var ett tag sedan nu. Men jag köpte mig en påse med sura karameller så jag var uppriven i gommen när jag åt detta. Så det var lite ont när jag åt det men gott var det ändå. Så såg på mina serier idag när jag åt med sedan lite på film när jag åt lunch. Så mer? Ja dagen var rätt bra men jag tappade farten så snabbt idag när jag skrev, lite kasst men det är inte mycket att göra åt det så. Så mer? Jag har spanat in bågar igår och har tre att välja på de ligger på 995 sedan kommer glaset kosta 1000 och så repskydd 300 tror jag att jag tar. Så det går då på 2300 nått sånt. Sedan vet jag inte om jag skall ha progressiva eller bifokala vet inte skillnaden på detta men det ser ut att vara samma sak så jag får fråga om detta när jag kommer dit. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Jaha imonn så är det träningen igen då ja, sedan till nästa vecka så skall jag rotera alla övningar kommer bli hårt det det brukar det bli. Vi får se hur det går då.

ROMAN: Ja lite fick jag gjort idag iallafall även om farten tog slut redan efter en timme idag. Men jag har kommit in på när det händer saker hela tiden nu så det är inte så mycket att lägga till just nu. Så men till tisdag så skall jag gå loss igen.

MUSIK: Ja imonn så skall jag lägga upp hemsidan det är ny statistik som skall läggas upp. Så mer jo sedan skall jag gå loss på breaket och så texten sedan efter detta om jag hinner med det vill säga.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag redan så slår det till imonn jag kommer lägga in vinsten på twitter eller så får in imonn till bloggen veta att jag inte vann nått som vanligt. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: