torsdag 1 december 2011

Torsdag 1/12-2011 21:48

DAG: Jaha ny månad och ny dag i denna månad, men vi börjar med natt som vanligt. Så somnade inte som jag ville igår hade svårt att somna och sedan när jag väl somnade så sov jag inte så bra. Det var på morgonen som jag vaknade ett antal gånger så lite seg när jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde på idag fram till tre tiden innan jag gav upp idag. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg på grim idag på sexan när jag åt har inte sett den innan, och den var så där men gick ner. Så mer? Jo imonn så skall jag tvätta och så skall jag ut och handla lite på ICA och så en ny almanacka skall jag  ha med. Så mer? Trött dag idag la mig på sängen ett bra tag innan jag gick igång med musiken. Tänkte nu går träningen åt skogen med men så var inte fallet. Mer? Jo jag la upp den nya statistiken idag med kom inte över 800 men rätt nära denna månaden. Så jag ligger på mellan 500-600 i snitt tror jag ja mellan 400 till 600 skall det vara. Men jag är rätt nöjd med detta finns lite som tittar in och ni är hjärtligt välkomna.

TRÄNING: Ja trött idag men körde ändå idag och när jag väl kom igång så gick det rätt fort idag bara tre minuter sen idag. Men jag snabbade på med när jag såg vad klockan var idag.

ROMAN: Ja ni blir det inte förrän till tisdag igen när jag kör här imonn är tvätt och så lördag är glasögon och så söndag som vanligt är ledigt men hemsida och dammsugning och måndag är träning. Sen så kör jag igen.

MUSIK: Ja idag så gjorde jag klar låten ja musiken alltså sedan till måndag så skall jag gå på texten. Men jag fick ändra lite idag det lät som jag trodde lite små kasst men det gick att fixa till. Så sedan är det text som jag skall göra och lära mig att sjunga med så är det klart sedan.

Och nej jag vann inte nått på lotto igår men till lördag då smäller det eller hur? Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: