torsdag 29 december 2011

Torsdag 29/12-2011 20:12

DAG: Jaha ny tid då men kommer nog komma till åtta tiden som andra dagar lite sen idag för jag hämtade min nya box och modem. Men jag fick inte betala det idag vilket kan bli lite problem för jag har pengarna hemma om jag får räkning så måste jag in till stan för att först sätta in dem. Så men nu till dagen somnade inte som jag ville igår satte mig vid datorn och kollade en sak innan jag stängde den igår. Så jag somnade inte förrän till två tiden. Vaknade sedan till sju tiden en stund somnade om fram till tio tiden men sov sedan korta stunder fram till tolv tiden. Men jag var trött idag fick i mig frukosten och sedan så gick jag igång med musiken idag. Höll på med den fram till tre tiden av och till. Sedan till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så efter detta så drog jag till affären och hämtade min box och modem. Skall slå den en signal imonn om det kommer räkning på det, men då måste jag in till stan en dag och sätta in pengarna, suck. Så mer då? Halv kass dag idag men som vanligt så började det med kass natt ja iallafall halv kass. Så men jag fick ändå det gjort som jag skulle idag fick ett samtal med att morsan kommer hem idag från sjukhuset. Så mer? Jo då drar jag imonn och kommer igen till söndag, då jag skall uppdatera hemsidan och uppdatera statistiken med så måste jag nog dammsuga med. Och kanske jag hinner med en film med den dagen, om jag hinner så blir det nog harry potter sista delen. Men vi får se vad jag hinner med. Skall ut och handla med innan jag går igång med hemsidan. Men vi hörs av på twitter om jag inte glömmer som förra gången.

TRÄNING: Ja körde idag och det tog lite mindre än två timmar men vi får se hur lång tid det tar till måndag med. Men om det går som idag så kommer bloggen till åtta tiden eller tio över nått sånt. Lite segt idag var lite trött så jag fuskade lite idag på magen. Men det tar jag igen till nästa vecka.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så blir det till tisdag igen då jag kör.

MUSIK: Ja körde lite idag men lyssnade bara och tänkte skulle ha gjort texten men la ner det idag får ta det till måndag. Lite seg så ingen bra dag idag.

Så vann gjorde inte heller igår glömde det igår men som vanligt blev det inget men till lördag då smäller det till eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: