tisdag 20 december 2011

Tisdag 20/12-2011 20:07

DAG: Ja som vanligt natt då ja, somnade rätt bra igår runt två halv tre tiden sov sedan fram till tolv tiden då jag kom upp och fick i mig lite frukost. Efter detta så satte jag igång med romanen körde idag fram till halv två tiden. Så efter detta har jag inte gjort mycket var trött idag hela dagen, så jag låg mest på sängen idag. Så till fyra tiden så kom jag igång med middagen, hade idag korv och pommes och ketchup. Skulle idag se mina serier men de hade tagit slut för denna gång så kommer igen nästa år igen. Så inte mycket att se idag så jag gick och la mig igen efter detta, fram tills det var dags för lunchen. Kunde inte ta macka idag då räcker det inte till alla dagarna som är kvar, men grönsaker fick jag ändå i mig. Så mer halv kass dag idag men hoppas på bättre imonn och som vanligt så börjar det med bra sömn. Så mer? Jo jag köpte en animerad bild idag som jag skall skicka till min kompis till jul. Så mer? Skall ut imonn och handla lite måste köpa träningsmat till nästa vecka och göra den imonn. Annars så blir det inte gjort innan jag sticker till morsan. Så mer? Jo skall till torsdag en snabb ut och köpa lite julklappar inte mycket men lite får det bli. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Skall redan till torsdag köra nya träningen skall skriva upp till torsdag och sedan till måndag skall jag köra måndag. Så kör jag ny träning redan till torsdag och får nya tyngderna då med en gång. Tänkte jag skulle vänta till nästa vecka men jag kör redan till torsdag.

ROMAN: Ja det blev lite skrivet idag men mycket läst så jag skall gå på det igen imonn. Men det är rätt mycket action just nu och det är inte så mycket att lägga till då. Men får se vad som händer imonn.

MUSIK: Ja till torsdag skall jag ut en sväng sedan skall jag köra igen. Får se hur mycket tid det är kvar när jag kommer hem.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: