lördag 17 december 2011

Lördag 17/12-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår och sov rätt bra med fram till tio tiden. Men somnade om igen fram till elva då jag gick upp, fick i mig frukosten och sedan så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till två då jag drog igång med träningsmaten. Runt tre tiden så var jag klar med den och till halv fyra så satte jag igång med storstretchen. Efter detta så var det middag för mig tog idag kotletter med ris och gräddsås men idag orkade jag inte äta upp. Har känt mig seg hela dan idag och tog inte heller lunch idag hade inte matlust idag alls. Så mer? Mini blogg idag tror jag visst att det blir. Hoppas jag somnar snabbt idag så kan jag spela imonn lite tänkte jag men vi får se vad som händer och fötter. Så det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får vi veta på twitter hur mycket det blev. Nä nog för idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Japp storstretch idag igen då ja och segt som vanligt med men det gick bra iallafall. Har som jag sa igår lite träningsvärk i magen och i armarna men armarna är nästan över nu.

ROMAN: Ja idag var det inte så mycket att skriva mer att läsa det var nått som hände hela tiden och då finns det inte tid att lägga till så mycket.

MUSIK: Nä inget på denna punkt idag.

Så inte mer att säga än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: