måndag 5 december 2011

Måndag 5/12-2011 21:47

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte så bra på morgonen. Redan till nio tiden så slog jag upp mina blå och till tio så gick jag upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken, men den kom inte igång på riktigt förrän efter lunchen. Så sedan körde jag detta fram till tre tiden då jag la ner för dagen. Skulle idag ha ringt ett samtal med men glömde av det får göra detta imonn efter jag har avslutat romanen. Så sedan till fyra så drog jag till träningen och tränade sedan hem stretch och så middag på det. Hade inget att se idag så jag spanade på gaget show fram till nio tiden eller strax där efter. Så sedan har jag inte gjort nått mer än väntat på att klockan skulle slå 21:40 så jag kunde gå igång med bloggen. Lotto ja inte nått igår men till denna veckan kommer det slå till det känner jag på mig. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera ses då. Kort blogg idag men det brukar det bli efter träningen.

TRÄNING: Ja gick bra idag men lite seg var jag på bröst idag men jag snabbade på trodde klockan var mycket så jag gick på lite snabbt och orkade inte den sita i sista setet. Men jag var pigg i benen idag löpningen gick bra och så även inledande cykeln.

ROMAN: Ja imonn så skall jag kör igen då ja, men som vanligt så blir det nog segt efter träningen med sömnen så vi får se hur det går imonn. Sedan efter detta så skall jag slå en signal med.

MUSIK: Ja kom igång idag rätt tidigt men kom inte igång med musiken förrän till efter lunchen. Pillade lite med ditten och datten så jag kom inte igång. Men efter så körde jag på med bra fart, men jag fick lägga till en nä två takter i versen. Jag hade tio takter i versen men fick lägga till så det blev tolv jag skulle lägga till texten med det gick inte när det var 10 takter jag hann inte med det då. Så jag fick sitta och pilla med detta och det är inte lätt att lägga till, när jag försökte så försvann ljudet det är nog en bugg. Så  jag fick klippa med det gick inte heller då försvann också ljudet. Det var jobbigt men tillslut så fick jag det att fungera. Så nu är låten 8 takter längre såg inte i tid men den låg på lite över 4 minuter så kanske fem nu då. Och jag fick bara en vers och refrängen gjord idag, sedan tog tiden slut för mig. Så måste jag lära mig sjunga med…

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: