torsdag 8 december 2011

Torsdag 8/12-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja somnade som jag skulle igår och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Men kom inte ur sängen förrän till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken men inte med en gång idag men mer om detta nedan på musik. Så körde detta fram till tre tiden idag sedan efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Så när den gjorde detta så stack jag till träningen, och inget samtal idag nu måste jag få det imonn annars så ligger jag illa till. Så tränade sedan hem och stretch och så middag på detta. Kollade lite på teven med när jag åt lite på sexan och sedan satte jag in en tid till inspelning tills imonn. Det är terminator nya som jag tänkte se en dag. Så mer? Jo jag skulle hämta hem mina mail igår men det gick inte alls jag mailade dem om en grej och de bytte ut lösenordet på mitt mail. Men de skickade det nya till den adressen som det bytte på. Och det kommer jag inte åt, det är ett moment 22 på detta så igår fick jag gå upp på mobilen och sedan slå in adressen på datorn för att få in mitt svar för det går på samma mail detta. Hoppas att jag får det idag så jag kan kolla lotto det kommer i detta mail. Så jag vet inte om jag vann eller inte igår ni får veta idag på twitter om det blev nått eller så imonn till bloggen om det inte blev nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja idag var det tungt på armarna men det är ju för att jag bytt ordning men tungt var det. Men jag var rätt snabb idag än vad jag brukar vara.

ROMAN: Ja inget samtal idag så jag måste ha telefonen med mig imonn om det ringer jag har lurarna på så jag hör inte om inte jag har den med. Sedan måste jag ut också imonn vi hoppas samtalet kommer tidigt efter tolv.

MUSIK: Japp idag när jag skulle gå igång så kollade jag ljudkortet och det fanns en uppdatering till detta som jag i morse laddade ner innan jag gick igång med musiken. Så fick ändra lite idag igen på musiken med lät lite konstigt så jag rättade till detta idag. Och jag blev nästan klar med texten men måste ändra lite till måndag och så skriva sista versen med.

Ja då får vi se om jag kan logga in på mitt mail idag då, vi hoppas på det men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: