måndag 12 december 2011

Måndag 12/12-2011 21:43

DAG: Japp kass natt igen ja det var ett tag sedan jag hade sådan natt men somnade som jag skulle igår till tolv tiden. Men vaknade sedan redan till sju till åtta så stack jag upp och fick i mig en storfrukost. Hade idag stekt potatis och ett paket bacon och två mackor. Efter detta så la jag mig igen då var klockan runt nio tiden. Sov i korta stunder fram till elva då jag kom upp och satte igång med musiken. Körde den sedan fram till tre tiden idag men inte riktigt som jag tänkte mig och jag höll på med det ända fram till kvart i fyra. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade och så hem stretch och så middag på det. Hade idag pytt med kassler och senapssås det var väldigt gott men för lite mat jag fick i mig det i ett nafs. Måste ha mer potatis och det går inte i byttorna men får gå för idag och till torsdag. Så såg på Simsons och sedan lite på 2½ när jag åt. Så mer? Jo jag kollade upp lite idag med om sång med mer om detta nedan på musik. Så mer? Jo jag fick post från Telia idag så jag har satt igång mailadressen idag har nog över 100 mail att hämta idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer. Jo ingen vinst på lotto inte på onsdag eller lördag, suck.

TRÄNING: Japp körde idag med nya tyngder och det kändes i bröstet idag där var det tungt men annars så gick det bra med det andra. Får se hur det går till torsdag med då armarna.

ROMAN: Ja vi hoppas på sömn så skall jag köra imonn igen då ja.

MUSIK: Ja körde idag men hann inte med så mycket innan jag fick äta lunch vid ett. Dock så ändrade jag lite idag i musiken och så startade jag på ny låt men när jag skulle lägga på trummar så sket det sig. Detta gjorde jag sist och jag fick det inte att fungera trummorna. Vet inte vad det var men det gick inte alls att spela in. När jag gjorde detta så spelade den in instrumenten inte trummorna det kom inte en signal fram idag. Men det kan ha varit sladden som var lös skall testa detta imonn om jag hinner. Så sedan såg jag att sång kursen kostar 2800 men jag skall ta och slå en signal till henne och fråga lite innan jag tar den. Till fredag tänkte jag göra detta om detta inte är rätt kurs så finns det en till för 1000 lite mer. Vi får se till fredag hur jag gör.

Jaha det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: