fredag 9 december 2011

Fredag 9/12-2011 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade ovanligt tidigt igår redan till ett tiden men fick inte av lurarna förrän till två eller om det var tre tiden. Sov sedan fram till tio men kom inte ur sängen förrän till elva tiden. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen körde den idag fram till två tiden. Då jag skulle maila Telia igen men såg då att det inte alls skulle skicka mail utan post snigelpost med nya lösenordet. Så jag drog då till apoteket och hämtade mina recept lite kaos där deras nya system fungerar inte så mycket bättre nu. Men jag fick mina grejor och en ny burk med fluor tabletter, fick jag med mig med. Sedan så stannade jag på ICA och handlade lite sedan hem igen och drog igång med middagen. Då var klockan redan över fyra tiden tog en illa tid på apoteket idag. Så hade idag karréer med pommes idag och pepparsås det var väldigt gott och såg inte på nått idag för fjärrkontrollen är kass. Det går att byta kanal men inte med de knapparna som skall göra det. Så efter middagen så fick jag också i mig lunchen och sedan så ringde jag till comhem fick vänta i femton minuter och så svarade någon sa hallå hallå och så la de på, men jag var kvar i kön så jag väntade i ytterligare 25 minuter sedan så stängde de av. Skall försöka ringa igen nu efter bloggen men det kommer att kosta nu att få kontrollen igång förra gången blev det gratis för jag hade garanti men inte nu. Skall annars ringa till måndag och mitt på dan så skall jag nog få tag i dem. Funderar också på on demand men måste veta lite till om detta innan jag slår till. Så efter detta har jag legat på sängen och väntat på att klockan skall slå åtta. Mer då? Nä inte idag men en bra dag fram tills jag skulle se på teven då var det bara skit.

TRÄNING: Ja inte mycket att säga idag mer än att jag kör storstretch imonn.

ROMAN: Ja idag gick det bättre att skriva men då sov jag också bra inatt. Kan nog bli en bok av det tillslut hoppas jag. Körde idag från tolv till två så två timmar idag.

MUSIK: Ja till måndag igen så skall jag lägga sista texten och så är den klar för nu. Skall se om jag inte kan göra en till sedan men lite annorlunda i musiken vi får se vad som händer.

Ja eftersom inte mailen kommer igång förrän till måndag igen så måste jag se på hemsidan till söndag om jag vann nått eller inte. Till måndag så får ni reda på det om det blev nått så ser ni detta på twitter innan dess. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: