onsdag 21 december 2011

Onsdag 21/12-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan så där under natten. Till sju vaknade jag och tänkte då gå upp men nä jag tog och låg kvar för att se om jag somnade igen. Det gjorde jag till nio tiden men bara i korta stunder fram till halv elva så jag gick upp. Så sedan efter frukosten så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden idag då jag drog till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och gick igång med middagen till tre tiden nått sånt. Hade idag korv och mos gott mos och ketchup såg på mina serier idag och sedan såg jag lite till när jag åt lunch. Så efter denna lunch så kom jag på att jag inte hade spelat lotto, hade en kass dag i söndags så jag missade det men jag fick in lite ändå idag. Så jag har till lördag och en extra gång till onsdag nästa vecka, suck. Så mer? Halv kass dag idag men det var för lotto som jag missade men jag vinner ändå inte så spelar roll. Mer? Jo jag sticker till fredag efter att jag har ringt till comhem och så till sjung grejen. Så är jag hemma igen till söndag så jag hinner med att lägga upp hemsidan och dammsuga hoppas jag. Måste ut och handla med innan detta får göra det med en gång jag kommer hem. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn sedan inte förrän till söndag då.

TRÄNING: Ja skall gå på nya tyngderna redan imonn då på torsdags träningen sedan skall jag skiva upp igen till måndag så kör jag sedan på detta får vi se hur det går då. Har packat väskan idag så jag är redo för träningen imonn. Men jag skall ut en sväng imonn innan jag kör igång med musiken.

ROMAN: Ja idag gick det inte så mycket bättre var inte mycket att skriva idag men lite fick jag gjort ändå. Nu blir det inte förrän till onsdag nästa vecka jag kör igen, tisdag är klippning som gäller för mig.

MUSIK: Ja vi får se vad jag hinner med imonn men lite skall det nog bli hoppas jag.

Japp dagen är till ända och jag säger som vanligt Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: