onsdag 14 december 2011

Onsdag 14/12-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sedan till sju så vaknade jag. Somna sedan till halv åtta, åtta, halv nio, nio halv tio, och tillslut till tio så kom jag ur sängen. Rejält kass morgon men en rätt bra dag ändå idag. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag igång till elva tiden och slutade till halv ett. Så sedan så tänkte jag dra ut och handla men gör det till fredag har nog med grejor nu fram till fredag. Så jag gjorde inte ett dugg idag glömde att jag skulle läsa så inte nått på hela dan idag. Har mest legat på sängen jo jag spelade lite bejeweled och klarade en sak idag nu har jag bra en sak till så får jag medalj. Så mer? Jo jag skall säga att jag till fredag skall jag beställa on demand från comhem om jag får ihop stålar och så skall jag beställa sång kurs med men mer om detta nedan. Så mer? Jo jag fick uppdatering till mitt spotify idag så jag har allt som är nytt. Spanade lite på det med kom inte på hur det fungerade men jag la till tunewiki så får man alla texter med rätt rolig har den till min mobil i gagets. Så mer? Ja imonn är det träning sedan är det tvätt på fredag och förhoppningsvis så får jag mina nya glasögon med vi får se hur det går med det. Så mer? Fick en lott idag men vann inte nått som vanligt på den. Mer? Jo jag la till på twitter så ni kan läsa vinnar novellerna från SKRIVAs tävling se efter 1:a 2:a och så vidare så hittar ni dem i bloggen.

TRÄNING: Ja jag har inte packat väskan idag men skall göra det nu. Så får vi se hur det går med höjningen imonn då.

ROMAN: Ja började idag med att läsa igenom sedan gick jag över till att skriva och det gick bra idag fick mycket gjort innan jag la ner för dagen. Men måste gå på en andra och tredje gång med innan jag är nöjd, om jag blir nöjd vill säga.

MUSIK: Ja imonn så får jag först uppdatera datorn sedan skall jag ge mig på andra låten som jag pillade lite med i måndags. Lyssnade på den och nä inget mycket att ha får göra om den imonn. Hör inte det med en gång av någon anledning.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag, så får ni veta på twitter hur mycket det blev eller så imonn till bloggen om det inte blev nått som vanligt. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: