söndag 11 december 2011

Söndag 11/12-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov så där under natten. Vaknade till tio tiden men låg till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugandet då var nog klockan runt tolv tiden. Sedan efter detta så gick jag loss på hemsidan idag hade alla uppdaterat så på spotify var det 1154 116 117 och startsidan var det 142 143 144 la också upp på facebook och twitter idag. När detta var klart så var klockan 13:40 tiden nått sånt och jag gick lös på spelet. Körde idag fram till tre tiden innan jag gav upp för dagen. Kom till första bossen idag men klarade den inte så jag la ner sedan hade inte mer lust för idag. Så sedan av någon anledning så gick jag igång med middagen. Detta var väldigt tidigt men hade redan börjat så jag körde till halv fyra så var jag klar och satte mig att äta. Hade idag karréer med ris och såg på mina serier men idag såg jag först Simsons två avsnitt eftersom jag var så tidigt. Sedan var det terminator som var så där inte mycket att ha men gick ner, efter detta så såg jag min serie idag är två avsnitt kvar nu. Så mer? Jo sedan var det lunch och inget mer sedan. Skall upp på svenskaspels hemsida och så om jag vann nått, kommer inte få tillbaka mailet förrän imonn så jag har nog 100 eller mer mail nu att ta hand om tills imonn. Så mer? Rätt bra dag idag på det hela taget.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Får se hur det går när jag har höjt allt ni får veta mer imonn.

ROMAN: Ja till tisdag så kör jag igen då ja, om inte nått kommer emellan vill säga.

MUSIK: Ja då blir det text imonn då en vers kvar att köra sedan får vi se vad jag gör sen. Men en ny låt tror jag att det blir ändå. Mer om detta imonn.

Lotto ja vi håller tummarna för att jag kan få lite idag ni får veta på twitter eller imonn om det inte blev nått alls. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: