tisdag 27 december 2011

Tisdag 27/12-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår även att jag hade tränat så gjorde jag det tidigt så jag somnade till två tiden redan. Sov sedan fram till sju tiden när jag var uppe på toan sedan la jag mig igen och sov ett tag fram till elva tiden. Dock sov jag inte hela tiden bara korta stunder. Så fick i mig frukosten och så stack jag till frisören till tolv tiden. Fick mig klippt och så drog jag till ICA för att handla lite men fick inte med mig allt idag får gå en tur imonn med efter jag har skrivit. Så sedan hem och tänkte först att spela lite men tänkte nä tar det en annan dag. Så jag gjorde ingenting fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och kebabsås lika gott som alltid. Skulle ha sett min serie idag men den hade uppehåll ett tag så inget att se idag alls. Såg lite Simsons och family guy idag när jag åt. Och fick också ett samtal från morsan kommer nog hem till torsdag. Men hon är inte bra ännu så det kanske tar längre tid ändå. Så mer? Jo jag la upp mina spellistor på twitter och facebook idag nä igår var det idag har jag inte lagt upp nått men skall se om jag inte kan få upp nått idag med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp skall då köra försa hela vecka men nya tyngderna på torsdag. Det är vissa grejor som är tunga men nästan allt är jobbigt när man kör superset. Men det går fort att köra nu så kanske så ändrar jag tiden på bloggen till lite tidigare så kanske jag sover lite bättre sedan. Men vi får se när detta blir skall se till torsdag om jag inte kan gå igång tidigare då. Tar två timmar att köra sedan en att äta och så en 45 att stretcha så säg 16 till 20:00 kanske nått sånt kommer det bli inte som nu 21:40 tiden. Sover jag bättre så är det värt det att börja tidigare med bloggen. Vi får se vad det blir till torsdag men lite tidigare kommer det nog att bli.

ROMAN: Ja har äntligen läst lite idag en stund innan sju och en stund efter sju. Måste komma igång med det igen. Men imonn så kör jag igen kom på en sak när jag gick hemma hos farsan som jag skall lägga till så kommer det förhoppningsvis bli bättre av det. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja till torsdag skall jag nog spela in lite hoppas jag, men måste nog göra lite mer text först så jag har nått att gå på. Så kan vi bara hoppas att det blir tight med, vi får se.

Jaha dagen är till ända och en bra dag idag hoppas på bra natt med så skall jag köra imonn. Tills dess säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: