fredag 16 december 2011

Fredag 16/12-2011 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår heller men någon gång till tre fyra tiden så somnade jag tillslut ändå. Så till kvart i tolv så flög jag upp ur sängen och drog in på toan. Fick duschat och så drog jag ner med tvätten sedan upp igen och fick i mig frukosten. Så till kvart i ett så stack jag ner igen och hängde upp den. Sedan drog jag till optikern och hämtade mina glasögon och fick dem fixade så att de passade. Så sedan så åkte jag hem men stoppade på torget för att handla. Köpte för 245 spänn idag men då var det en kyckling med så jag slipper göra i ugnen. Så sedan så testade jag de nya glasögonen och det ser ut som diskbänken lutar inåt. Men jag har prefekt syn i dem ser ända till andra sidan gatan med dem. Så mer? Jo jag kokade potatisarna idag innan jag stack ner till tvätten. Så när jag kom upp och satte igång med maten så var det klara. Lät dem stå framme tills efter middagen då jag la in dem i kylen. Så hade idag kotletter med klyft och kebabsås var väldigt gott idag och såg på min serie men den var gammal så jag raderade dem idag. Såg på annat när jag åt sedan såg jag mer på lite av varje när jag åt lunch. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni tittar in då.

TRÄNING: Ja har lite träningsvärk i magen och lite i armarna så det är som det brukar vara när jag höjt. Så är det storstretch imonn som gäller och när jag har kokat potatisen redan så kommer det inte ta sådan tid imonn.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag köra imonn igen, hoppas på en bra dag imonn.

MUSIK: Ja får se vad jag gör till måndag men skall nog kunna göra en låt till men vill att det låter tightare än innan på denna får se hur det går då.

Ja lördag så håller ni väl tummarna för mig, nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: