tisdag 6 december 2011

Tisdag 6/12-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår låg till tre tiden innan jag somnade och jag fick inte av mig lurarna innan heller. Så till fem tiden så vaknade jag igen och fick av dem, men efter detta så sov jag fram till tolv. Kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Körde den fram till två tiden idag och drog sedan till ICA för att handla lite. Fick med mig en flaska med coco från schweppes det var kokosnöt smak rätt god har aldrig innan druckit detta. Så sedan när jag kom hem så drog jag igång med maten. Hade idag kotletter med klyft och kebabsås, jo innan detta så slog jag en signal men får samtal imonn eller annan dag på detta. Så såg på mina serier idag och sedan lite till på Discovery när jag åt lunch. Så mer? Jo jag tog ut så jag skall iväg till fredag på en lite tur men mer om detta nedan på musik. Så mer? Har varit rätt pigg idag trotts att jag inte somnade som jag ville igår men jag sov rätt länge när jag väl somnade. Mer? Nä kommer inte på mer idag skall imonn skriva och förhoppningsvis sova bra med inatt. Så nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp skall köra igen till torsdag då skall jag skriva ner sista dagen så blir det sedan höjning till måndag då.

ROMAN: Ja det blev bara en timme idag sedan tog farten slut för mig. Men jag har massor att lägga till med. Men det gör jag till andra omgången hoppas jag, får ta lite i taget så skall det nog gå hoppas jag.

MUSIK: Ja skall iväg till fredag om allt går bra och köpa trumpinnar ett par. Kommer gå på en 100 nått sånt där sedan skall jag också köpa träningsmat den dan med.

Japp imonn är det lotto så jag känner på mig att jag kommer ta hem storkovan då ni får veta till twitter om den kommer. Men nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: