onsdag 28 december 2011

Onsdag 28/12-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden men sov så där under natten. Vaknade som vanligt till sju tiden och vände mig om sov sedan lite till fram till elva tiden. Dock inte i ett sträck men lite mer sömn fick jag. Så upp och fick i mig frukosten och så skulle jag då gå igång med romanen, men jag hade glömt att ladda MP3:an så jag fick lägga den på sabbladdning i tjugo minuter. Så klockan var halv ett innan jag gick igång idag. Var klar idag till två tiden då jag skulle gått igång med middagen men dröjde med den fram till tre tiden. Fick i mig en mjukis och så kollade jag om det kom något på teven. Det gör det men inte förrän till den 10 och 21 då i film väg alltså. Så mer? Jo jag gick igång med middagen hade idag karréer med klyft och såg på mina serier idag med när jag åt. Sedan lite till när jag åt lunch men det är inte många serier kvar nu över nyår kommer till nästa år igen. Då kommer också mer serier som jag skall se. Så mer? Ja en små kass dag idag men lite fick jag ändå gjort idag. Jag sov rätt bra men ändå inte så bra som jag skulle viljat (det är inget ord detta men vilja och sedan skulle viljat men så är det inte men jag skriver det ändå ändåså) så tänkte jag ligger kvar men så skulle jag ut, ja just det det glömde jag. Var ute efter skrivandet idag och handlade lite en grendosa till boxen och sedan lite mat på ICA. Så glömde bort det idag. Så mer? Jo jag fick köpa en lös dosa och en lös stickpropp och sedan sätta ihop dem själv. Fanns inte på den längden fick ta fem meter sladd för att det skulle räcka fram. Kommer få en box och så ett modem med får att ta emot signalen med, men modemet är gratis så det är lugnt. Så har jag sedan modem om jag skall byta till comhem med, men inte förrän till slutet av nästa år då mitt abonnemang går ut på Telia kommer ju inte kunna få högre än 30 MB på det från Telia. Men på comhem så skall jag kunna få upp till 100 ja det är mellan 50-100 och sedan uppströms 7-10 så det är ju bättre än Telia då. Vi får se hur jag gör med det längre fram. Så och om jag tar comhem så tror jag att jag får telefonen gratis med men jag kan ha fel.

TRÄNING: Jag har inte packat väskan idag men skall göra det nu. Så kör jag igen men jag hade glömt skriva en tyngd som jag får komplettera imonn. Så ser vi när bloggen kommer med kanske redan till åtta imonn då.

ROMAN: Ja det gick inget vidare idag men jag läste iallafall måste ta och lägga till två grejor till sedan som jag har missat att lägga till. Det betyder två hela omgångar till alltså inte två grejor bara. Jag måste gå igenom den två gånger till helt igenom innan jag fått med allt. Vi får se hur det blir då.

MUSIK: Ja vi får se om boxen kommer imonn då så tar jag mig nog ut och hämtar den annars får detta vänta tills fredag. Så vi får se vad jag gör imonn.

Jaha då var det dags igen att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: