torsdag 15 december 2011

Torsdag 15/12-2011 21:43

DAG: Jaha natt igen då och en jävligt kass sådan med. Fick ett mail igår när jag skulle lägga mig och jag kunde inte släppa detta så jag hade väldigt svårt att somna igår. Men idag så såg jag också att jag inte hade tagit sömntabletten igår men dessa två sakerna så gick dagen till skogen. Somnade någon gång till två tre tiden och sedan så vaknade jag hela natten med en eller två timmars mellanrum, suck. Så till sju tiden så kom jag ur sängen och tänkte jag tar storfrukost och så lägger jag mig igen till nio tiden. Men nä det gick inte alls idag. Men jag fick i mig en storfrukost pytt och ett paket bacon och två mackor. Men somna det kunde jag inte igen, och jag slog igång musikdatorn och uppdaterade den sedan så pillade jag lite med den men fick ett fel på den. Mer om detta nedan. Så och la ner musiken idag hade ingen lust alls idag. Så till fyra så drog jag till träningen jo jag spelade lite bejeweled idag och tog två priser som jag har försökt ta länge nu. Så träning och så hem stretch och så middag på det, skall köpa samma till nästa vecka men skall koka potatisen imonn tänkte jag. Så mer. Såg på Grimm idag på sexan när jag åt. Så mer? Nä jo jag skall hämta mina nya glasögon imonn skall hämta dem imonn och så handla lite på ICA. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn lite piggare då hoppas jag.

TRÄNING: Idag var det tungt att köra men det var ju sömnen så inte bra dag att sova dåligt med när jag just hade höjt. Sedan har jag haft lite ont i knäet ett tag om det är från löpningen eller nått får se om det kommer igen.

ROMAN: Ja till lördag kör jag igen då ja. Imonn är det tvätt så den dagen går bort.

MUSIK: Ja jag pillade lite idag och ändrade lite i musiken men så fick jag miss ljud på datorn vad det nu vad. Jag startade om programmet men det gick inte bort ändå. Men jag tror det beror på lurarna men jag är inte säker på det, men nått fel är det. Det är dock borta nu men kommer nog igen vad det nu är.

Jaha kass dag idag men jag fick gymmet gjort så okey då da, men lite mer sömn tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: