söndag 4 december 2011

Söndag 4/12-2011 20:20

DAG: Jaha idag är jag sen men jag kollade Zelda innan jag kom igång med detta så jag är sen. Men till natt då, somnade rätt bra igår runt ett tiden men sov sedan kasst med många vak på morgonen. Till nio tiden så kom jag upp och fick i mig frukosten. Efter detta så gjorde jag inte nått fram till elva då jag gick igång med dammsugningen. Efter detta så var det hemsidan som gällde idag hade inte MixMegapol upp daterat så det gick rätt fort idag. Men på spotify sidan var det 113 114 och på startsidan var det 140 141 så jo jag kom just på att jag inte la upp det på twitter eller facebook skall göra det efter detta. Nu är det uppe på båda la upp det just nu. Så mer. Jo till lite efter tolv idag så satte jag mig med spelet spelade idag ändå fram till tre tiden. Kom fram till första mini bossen men la ner innan jag gick på den. Det är roligt att spela igen och inte allt för svårt heller. Skall köra nästa söndag med hoppas jag. Så efter detta så drog jag igång med middagen men väntade fram till lite efter tre innan jag gick igång. Hade idag kassler med gräddsås och ris men jag kokade såsen för länge så det var knappt nått kvar av den idag. Men gott var det och jag såg på min serie idag men det var repris så den kommer nog till nästa lördag nästa avsnitt hoppas jag. Den går i bara 8 delar men jag vill gärna se klart den men de flyttar tiden hela tiden. Så jag raderade den och såg på Discovery istället. Så sedan la jag mig lite innan jag körde igång med lunchen. Lite små seg idag efter kass morgon natten var rätt bra men sedan så sket det sig till morgonen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn och jo lotto de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite. Spana på twitter så kommer det upp om det var lite vinst eller så får ni veta imonn till bloggen.

TRÄNING: Ja jag är redo för träningen imonn skall då skriva upp nya tyngderna jag skall köra på till nästa vecka. Så mer? Nä.

ROMAN: Ja nu har jag kommit in i en vanligt vecka nästa vecka har jag inget alls att göra så den blir förhoppningsvis lugn med bra sömn.

MUSIK: Ja som jag sa igår så blir det text och kanske melodi med. Ni får veta mer imonn efter träningen.

Japp inte mer att säga än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: