måndag 19 december 2011

Måndag 19/12-2011 21:49

DAG: Jaha dag eller natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte längre än till sju. Dock så somnade jag igen idag och sov fram till tio sedan somnade jag igen fram till tolv tiden. Då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten, efter detta så drog jag igång musikdatorn. Så hade inte så låg tid på mig innan det var dags för lunch men efter denna så gick jag igång med musiken igen. Körde med detta fram till tre idag efter detta så gjorde jag inte nått. Och när klockan slog fyra så drog jag till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Såg lite på teven med när jag åt då på Discovery så mer? Ja mer vann inte nått igår heller men det är som vanligt det, inget nytt där inte. Mer då? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mer, tills dess säger jag hej. Mini blogg idag…

TRÄNING: Jaha kom idag på att jag skall byta till superpass på allt. Får se hur det går då skall ändra till nästa vecka så skall jag skriva upp nytt och gå ner på allt. Så var illa tungt idag på allt nästan och då lyfter jag kasst så jag skall sänka och sedan lyfta rätt igen.

ROMAN: Japp då kör jag igen imonn vi hoppas på bra sömn så skall jag gå loss på det igen.

MUSIK: Ja idag så tog det halva dan att fatta vilka ackord jag hade tagit innan när jag spelade in. Skall göra så att jag skriver ner det från och med nu. Så och så gick jag på lite text idag med men måste göra om den sedan igen.

Japp då var dagen till ända och jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: