lördag 10 december 2011

Lördag 10/12-2011 20:04

DAG: Ja natt som vanligt då ja och inte en så bra heller somnade till ett tiden men sov sedan inte så bra på morgonen. Vaknade till åtta sedan nio och så tio efter detta så somnade jag inte om igen. Kom ur sängen till elva tiden då jag fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Men idag hade jag inte lika bra fart som igår orkade bara en timme idag. Så när jag sedan kom in i köket så ringde jag till comhem men igen så svarade de och så la de på. Men då drog jag ur modemet och då gick det ringa igen det var fel på Telias modem. Så jag fick ta i dem och det var inte fel på fjärren utan jag hade kommit åt en knapp så det var lugnt inget fel där. Sedan frågade jag om on demand och den skickar ett modem och box för 495:- så jag tror jag skall ta det då. Men jag måste kolla så jag har pengar till det och det kan jag inte förrän till efter den 23 då jag skall betala räkningarna. Har jag då råd så kommer jag köpa en box men man måste pilla ut kortet varje gång och då kan man inte spela in på den vanliga boxen. Så lite små kasst är det, det går att beställa ett kort till men det blir det 99:- per månad till i avgift och jag vet inte om man kan det eller inte får höra en dag. Sedan är det min dator som jag måste kolla en grej på, jag funderar på att lägga om från Telia till comhem så kan jag få 100MB. Men detta beror på om jag har rätt kort så jag kan få det annars så kan jag överväga att ta comhem istället för på Telia så får jag inte mer än 18 som nu eller 30 som mest kan inte få mer än detta. Så jag funderar på detta men jag har bindningstid kvar så det kommer senare i så fall. Men jag har inte bestämt mig ännu och om det går eller inte vet jag inte heller. Mitt nätverkskort kanske inte tar 10000 MB och då går det inte ändå vi får se hur det går med det. Så mer? Jo sedan till två tiden så kom jag på att jag inte hade kokat potatisen skulle ha gjort det innan idag. Men jag skalade dem och kokade dem i två kastruller en 3 liters och en 2 liters eller om det är en 5 liters den stora jag fick nog i en 20-25 potatisar i dem. Så var det kokta till tre tiden och så fick de svalna lite. Sedan så skar jag dem och stekte dem i två stekpannor, men det gick inte i allt så jag fick ta ur ena och steka sedan igen andra omgången. Sedan efter att jag hade fått ur alla potatisar så stekte jag kasslern och broccolin. Fick lägga potatisen i två byttor och sedan kasslern i två byttor så har jag träningsmat för två gånger. Så när detta var klart så var klockan redan fyra lite över tog tid idag. Så sedan så gick jag igång med storstretchen och efter detta så satte jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås, såg på en serie och så sista delen i terminator serien, ja jag vet inte om det är sista men kanske sista såg dock inte klart den idag skall se imonn. Hu så långt det blev idag då men en rätt kass dag idag fick inte mycket skrivet idag inte. Men det beror på sömnen och den var inte så bra inatt.

TRÄNING: Jaha körde min storstretch idag och det gick som vanligt segt men ändå okey. Nu får vi se hur det går att höja tills nästa vecka då.

ROMAN: Ja fick inte mer än en timme idag men kände mig rätt seg idag med. Kan ha varit att jag skulle ringa idag med som gjorde att jag inte kunde fokusera mer än detta men lite fick jag gjort iallafall.

MUSIK: Japp vi får se till måndag om det blir någon sista vers eller inte. Vi hoppas det blir.

Lång blogg idag men inte så mycket har hänt och nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: