onsdag 7 december 2011

Onsdag 7/12-2011 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan så där under natten men med många vak på morgonen. Så men till tio tiden så kom jag upp och fick i mig frukosten. Efter detta så satte jag mig och gick loss på romanen men idag tog det slut nästan innan det började, mer om detta nedan. Så jag blev trött och tänkte jag kan dra till musikbörsen och köpa trumpinnar så hinner jag tillbaks igen innan jag får samtal. Då var klockan runt tolv tänkte samtalet kommer inte innan ett. Men när jag väl kom fram och köpte mina trumpinnar så glömde jag samtalet och gick hem. Var hemma till efter ett runt två tiden jag gick från GP huset och hem men långsamt idag. Så när jag kom hem så hade det redan ringt och tänkte då fan också, men imonn är jag hemma hela dan fram till fyra så hoppas att det ringer igen. Så efter detta så körde jag igång med middagen men fick vänta fram till tre innan jag gick igång med den. Hade idag karréer med ris det var gott och jag satt länge idag innan jag var klar. Klockan var nästan fem när jag diskade och fick i mig mina tabletter. Så efter detta spanade jag på internet ett tag och så la jag mig. Fram tills det var dags för lunch såg lite på teven med Discovery som vanligt om klimat förändringar ja för länge sedan. Så mer? Jo det är lotto idag skulle sitta gott med lite pengar nu så jag räknar med erat tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Skall då skriva upp nya tyngder för torsdag så är jag redo för nästa vecka då jag höjer upp.

ROMAN: Ja idag tog farten slut med en gång fick inte mer än tre meningar idag sedan så satt jag bara och läste och då la jag ner för idag. Ingen bra dag idag men det tar jag igen till fredag och lördag hoppas jag.

MUSIK: Ja fick ett par trumpinnar idag gick på 99 så sedan så tänkte jag kan gå hem men tänkte då inte på samtalet jag skulle få alls. Imonn är det mer text som skall göras vi får se hur det går då.

Små kass dag idag inte nått gjort idag men jag tar igen det till lördag hoppas jag och att jag tar hem storvinsten idag men så får ni veta tills twitter eller tills imonn bloggen om det inte blev nått. Men nog för idag jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: