onsdag 2 november 2011

Onsdag 2/11-2011 20:14

DAG: Jahapp natt igen då ja, somnade till ett tiden och sov sedan fram till åtta men hade ett par vak där emellan med. Men somnade om igen fram till nio sedan tio och så till halv elva så kom jag ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv tre då jag la ner för dagen. Och jag stack till ICA för att handla lite på vägen dit så tog jag ut 500 har nu 1000 kvar som jag skall ha till den 25é skall nog gå bra det med hoppas jag. Köpte lite mat och en påse med godis ja den kostade bara 6,90 så inget dyrt. Hade tänkt mig denna månaden att jag skulle äta lite kina mat men inte heller det räcker det inte till. Men tar det en annan dag ja eller nanna månad. Så kom hem och drog i mig en mjukis sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier igen när jag åt. Så mer? Jo jag såg på nasa när jag åt lunch med på Discovery. Japp mer? Jo jag kollade upp hemsidan idag lite grann med jag kan klicka på studiefrämjandet en gång men andra så kommer fel sidan upp. Måste vara nått fel på deras sida och det går inte längre att komma till skrivsidan med en gång heller måste knappa in det i sökfältet för att komma dit. Måste säga att de har gjort sidan sämre än innan men så är det. Mer då? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag, ni får veta hur mycket det blev på twitter. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn efter träningen med mera strunt.

TRÄNING: Japp kom just på att jag måste packa väskan idag med får göra det efter bloggen. Mer? Jo jag hoppas att foten är okey tills måndag tänkte köra då igen men fan vet.

ROMAN: Japp körde en och en halv timme idag men jag fick göra om med det jag hade gjort innan. Har lite svårt att fokusera när jag kör men så efter innan jag lägger mig så kommer jag på massor som jag sedan skall skriva in nästa dag. Det går långsamt framåt men dock framåt kommer ta massor med dagar innan jag är klar kan då hoppas att jag kommer upp till 300 sidor eller över annars är det inte mycket till roman. Men jag kommer gå på den en gång till sedan så kanske jag kan få upp sidantalet den gången.

MUSIK: Imonn är det musik som gäller för mig skall gå loss på ackorden igen. Som jag har sagt är de lite kluriga för de är inte samma alla som innan. Men han lärt mig vanliga och 7 nu är det moll och sedan moll 7 så är jag klar för att spela sedan. Vad jag då gör får vi se.

Japp lotto idag skall lägga ut det på twitter hur stor summan var eller så får ni veta imonn till bloggen som vanligt om det inte blev nått. Jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: