lördag 12 november 2011

Lördag 12/11-2011 20:15

DAG: Jaha lite sen idag men kollade Telia men det finns inte utbyggt till mig ännu, suck. Skulle vilja ha 30 MB men kan inte få det ännu, och fan vet om det byggs ut alls här? Så natten då ja, somnade till ett tiden och sov sedan rätt bra fram till sju. Men somnade om igen fram till tio och igen fram till tolv tiden sen upp idag men jag var rätt trött med så det var okey. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag fram till 14:30. Då jag satte igång med träningsmaten efter detta så stack jag till närbutiken och köpe lite grädde och en cola. Så sedan hem och kom inte igång med storstretchen förrän till halv fem idag. Så efter denna så satte jag igång med middagen, hade idag kassler med ris och gräddsås. Det var väldigt länge sedan jag hade detta och det var väldigt gott med. Såg min serie idag när jag åt och sedan på lite till efter middagen. Så mer? Jo jag fick svar från winzip igår med och det gick inte att göra nått åt de problem jag hade men det går att ta sig runt dem så det är lugnt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, Jo det är lotto idag som vanligt på lördagar så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Nu har jag inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja storstretch idag och det gick som det brukar göra lite små trögt när jag inte är varm. Men okey ändå.

ROMAN: Ja sen start idag så jag hann inte med mer än en timme idag, kom igång till 13:30 tiden sedan var det slut till 14:30 och då tog farten slut för mig idag. Men jag har inte så bråttom så jag tar det lugnt vi får se hur många sidor det blir tillslut.

MUSIK: Ja till måndag så kör jag igen då blir det nog ackord igen med vänster och så kanske lite till vi får se.

Lotto kan ni väl se till att jag får lite idag, tummarna så återkommer jag med hur mycket det bliv till twitter. Nä nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: