fredag 11 november 2011

Fredag 11/11-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår, och sov sedan fram till elva tiden men jag vaknade ett par gånger under morgonen med. Fick i mig frukosten och så tänkte jag att jag idag lägger ner romanen och det gjorde jag med. Istället så stack jag in och handlade lite så jag skulle slippa det efter jag träffade trumkompisen. Men frukten var kass ja tomaterna var gamla och paprikan med men jag köpte ändå, kunde ha väntat med det tills imonn men. Så när jag sedan kom hem så satte jag igång med middagen till två tiden. Hade idag kotletter med pommes såg lite på teven med när jag åt. Så efter detta så drog jag igång med att skanna båda datorerna sedan stack jag till fyra eller lite innan till vagnen. Så och när jag kom fram så stannad jag utanför tills han kom. Det var nya ägare i kaféet och rätt mycket med folk med brukar annars träffas på dagen och sommaren annars, men inte i år. Så satt till lite innan sex han skulle ut och spela idag så då stack vi och jag kom just när trean kom in. Så åkte jag hem och fick i mig en lunch till lite efter sex och såg på en serie med när jag åt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja inte mycket på denna punkt idag kommer igen till måndag igen.

ROMAN: Nä idag så hade jag inte lust att köra var trött och kände inte alls för det idag. Sedan skulle jag gå igång med middagen till två så jag hade hunnit en timme men nä det blev inte av idag så jag gick ut och handlade istället.

MUSIK: Ja får se vad jag gör till måndag.

Trött dag idag men jag fick träffa min trumkompis så okey dag ändå. Så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: