torsdag 3 november 2011

Torsdag 3/11-2011 21:48

DAG: Jaha som vanligt natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till sju tiden då jag var uppe på toaletten. Sedan somnade jag igen fram till nio tiden men somnade igen. Sov sedan ända fram till tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken höll på med detta fram till tre tiden när jag la ner för dagen. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretch och så middag. Såg på Simsons när jag åt och lite på en film, men den hade jag sett innan på en annan kanal. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår heller men det är ju som det brukar vara så inget nytt under solen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag kort blogg idag har inte mer hänt idag? Nä det har det inte så jag säger hej för idag och lovar att komma igen imonn med mera strunt. Jo en sak till jag fick nya winzip igår och det finns nytt på den att lägga upp zip filer på facebook men jag testade det och den kraschade så det kommer nog uppdatering på det hoppas jag. Skall testa idag igen och se om det går då, men jag vet inte vad det är det vill säga varför skall man lägga upp i zip på facebook? Vi får se hur det går med det.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag även om det gick lite trögt på cykeln idag. Men till nästa vecka så skall jag köra löpband så får vi se hur det går då.

ROMAN: Ja inget idag och inget imonn då det är tvätt för mig och min påse har gått sönder med så jag får ta det i korgen ner imonn. Vad nu detta har med roman att göra vet jag inte.

MUSIK: Ja körde idag och jag kan nu alla b ackord och sedan 7 och moll men det är lite svårt för det andra som är Eb är helt annorlunda än de andra och ligger snett till men jag kan ta dem ändå. Innan så var det samma sak med alla men inte nu men skall köra bara moll 7 sedan är jag klar med detta. Så får vi se vad jag sedan gör då, troligen en låt men måste lära mig sjung först innan jag kan gå på det. Men jag kan göra musiken som start så får vi se.

Jaha dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: