måndag 31 oktober 2011

Måndag 31/10-2011 21:48

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till åtta men somnade igen till nio och igen fram till tio och sista gången fram till elva. Dock så sov jag inte hela tiden mellan dessa tider men korta stunder iallafall. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med musiken mer om detta nedan. Höll på med detta fram till tre tiden då la jag ner för dagen. Så till fyra så drog jag till träningen och tränade sedan hem stretch och så middag på det. Och jag såg lite på Discovery för fanns inget annat att se. Gott idag igen skall nog köra det ett tag till iallafall en vecka till sedan får vi se. Så mer? Jo igen vinst på lotto heller men det är ju som det brukar vara så inget nytt där inte. Så skall jag imonn när jag vaknar lägga upp nya statistiken på hemsidan sedan skall jag köra roman. Jo jag har pillat lite med hemsidan idag också kollade reklamen och allt fungerar som det skall, nä inte länken till studiefrämjandet det går åt skogen. Jag har lagt in nytt men tror inte deras sida är som den skall för det går inte att fixa till. Jag la upp ny länk men den fungerar bara en gång sedan kommer sidan finns inte upp. Men jag kan inte fixa till detta för felet ligger på deras site. Om ni nu klickar på den vill säga så fungerar den inte som den skall. Mer då? Jo det är nog den 18´e som nya Zelda kommer har sett annan datum men tror det är den 18é. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag men kan ännu inte springa hoppas jag kan det tills nästa vecka men det känns bra så vi hoppas det.

ROMAN: Ja imonn då skall jag köra igen vi hoppas på bra sömn och jag skall ligga länge innan jag går upp imonn så skall det nog gå bra. Vet vad jag skall göra med så är på redan nu.

MUSIK: Japp idag så körde jag Db7 Eb7 F#7 Ab7 och Bb7 men jag måste köra dem lite till de ligger inte heller logiskt som de innan så det kommer ta längre tid att lära sig men tillslut så skall jag nog klara det med hoppas jag. Fick lite ont i armbåge idag igen även att jag tog täta pauser, suck.

Jaha det är ny vecka och det är nytt lotto så jag räknar med era tummar denna veckan med. Nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: