lördag 29 oktober 2011

Lördag 29/10-2011 20:15

DAG: Japp sen idag höll på med mina lösenord och så kom jag på att jag inte hade tagit tabletterna idag. Kan hoppas jag somnar ändå. Så nu är jag här iallafall och vi kör natt igen som vanligt. Somnade till ett tiden igår och sov sedan fram till nio kom ur sängen till halv elva tiden. Så efter frukosten så drog jag igång med romanen då var klockan runt halv ett tiden körde idag fram till två tiden då jag fick dra till ICA för att handla lite. Så efter detta så drog hem igen och satte igång med träningsmaten med en gång, detta var klar till tre eller om det var till halv fyra. Sedan till fyra tiden så kom jag igång med storstretchen sedan efter detta var det mat. Hade idag korv och pommes och ketchup det var väldig gott idag och såg på min serie idag med. Så efter detta så skulle jag har fått i mig mina tabletter men glömde detta och satte mig och ändrade lösenord fram till nu för en stund sedan då jag fick i mig mina tabletter och la mig på sängen. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto som vanligt så räknar jag med era tummar så får vi veta på twitter eller till söndag om det inte blev nått. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja körde en storstretch idag och det gick bra men som vanligt var det lite segt idag.

ROMAN: Ja idag körde jag nästa två timmar men jag fick ändra det jag gjorde igår med fick inte till det riktigt så jag ändrade det. Har nu kommit till sidan elva, men fortsätter jag så här så kommer det nog bli en 300 sidor skulle jag tro.

MUSIK: Ja har haft lite ont i armbågen igår och jag kom inte på vad jag hade gjort men idag kom jag på det det är för att jag har spelat keyboard för länge dagarna innan. Men jag skall ta paus lite oftare så skall det nog gå bra ändå.

Lotto ja vill ha en 3000-15000 skulle sitta gott men jag kan ta mindre med så tummarna tack jag återkommer imonn med mera. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: