lördag 15 oktober 2011

Lördag 15/10-2011 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden men sov sedan bara fram till sju kom ur sängen till åtta och fick i mig en storfrukost idag. Oxpytt och ett paket med bacon till detta två mackor. Så såg lite på teven med när jag åt, efter detta så var det igen inget att göra. Och skall jag vara helt ärlig så gillar jag inte detta måste ha nått att göra. Men jag degade fram till ett tiden då jag tänkte dra ut och handla men kom inte iväg idag seg som jag känner mig. Men till två tiden så drog jag ändå till ICA och handlade lite. Sedan hem igen och lagade träningsmaten det blev tonfisk och tomatsås det var ett tag sedan nu så jag bestämde mig för det när jag såg att de hade tonfisk till 20 för två då tog jag det och en förpackning med sås med. När detta var klart så gick jag igång med storstretchen idag sedan middag på det. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås till såg på mina serier idag med när jag åt. Ja det var bara en idag men ändå. Så efter detta så har jag inte gjort nått idag heller. Men imonn så måste jag plocka bort allt i fönsterna så jag han kan komma åt att smörja dem. Men jag tror han kommer till tisdag hoppas jag, han skrev tisdag den 17 och den 17é är måndag så jag vet inte riktigt om han tog fel dag eller fel datum. Vi får se men jag skall röja för detta så det är klart när han kommer. Så mer? Nja kanske inte mer idag men kommer igen imonn med mera. Jo glömde det ovan jag sov mellan nio till elva dock inte i ett sträck men lite innan jag kom upp och inte gjorde nått fram till ett tiden. Så skall det vara.

TRÄNING: Japp storstretch idag och seg som vanligt med men det gick bra ändå idag. Men foten är inte bra den har svullnat upp nu i hälen istället jag har inte gått som jag skall så då har foten blivit bättre men då har hälen svullnat upp istället. Fan vet vad jag skall göra men hoppas jag hinner ta den med till måndag har bara tio minuter på mig men hoppas han kan ta den med då.

ROMAN: Ja tänkte igår att köra lite men la ner idag skall köra igen till tisdag efter han har smörjt fönstren. ( Jag har förbannat svår att böja fönster har sagt detta innan men säger det igen försök säga fönster i pular i bestämd form det kan inte inte få till iallafall inte så stavningsprogrammet vill ha det)

MUSIK: Ja måndag blir tidigt som fan men skall nog hinna med lite musik den dan med hoppas jag. Vi får se hur det går med det.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: