söndag 23 oktober 2011

Söndag 23/10-2011 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan med, somnade som jag skulle igår runt ett tiden men sov sedan bara fram till fyra. Låg sedan vaken fram till sju innan jag gick upp och fick i mig en ägg frukost. Och jag vet jag tål inte ägg men fick köpa för att göra köttfärsen så tänkte jag att jag inte har någon oxpytt kvar idag så jag tar ägg istället. Och så gjorde jag efter dessa ägg och mackor så gick jag och la mig ett tag vid nio tiden men kunde inte somna idag. Hade väldigt svårt att slappna av idag och till tio tiden så kom jag upp på benen igen. Så till tolv efter att jag idag körde lite keyboard så satte jag igång med dammsugningen. Sedan på detta så var det hemsidan sedan idag hade inte MixMegapol uppdaterat så det blev bara två uppdateringar idag. På spotify sidan var det 98 99 och startsidan så var det 123 124. Så la upp det på twitter och på facebook med. Ni får gärna maila till mix och säga att de skall uppdatera de har skött det bra ett bra tag nu men så inte idag. Så mer? Jo sedan så var klockan inte mer än halv två så jag satte mig och läste en timme fram till halv tre då jag drog i mig en mjukis. Så efter detta så gjorde jag inte nått fram till tre tiden, nä lite efter detta då jag drog på potatis på plattan och gjorde mig redo för att gå igång med middagen. Hade idag fiskpinnar med potatis och så majonnäs och så på mina serier var tanken men tv6 ändrade på tiden igen. Men jag fick med den jag ville se mest så den sista var bara halva med men det var okey. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera efter träningen. Jo om jag vann nått så får ni reda på detta på twitter idag annars imonn till bloggen om det inte blev nått.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Sedan till tisdag är det tandläkaren och klippning med sedan köpa skor hoppas jag. Är bättre i foten nu än innan hoppas det är helt borta till tisdag.

ROMAN: Ja idag kom jag på att jag måste lägga till lite till i texten så jag fick lägga en extra sida som jag skall gå på till onsdag med. Jag vet inte om jag får på allt på en gång kanske tar två eller tre gånger att få till allt.

MUSIK: Ja idag har jag spelat rätt mycket och jag kan nu C D E F G A B och C7 D7 E7 F7 G7 A7 B7 och Cm Dm Em Fm Gm Am Bm detta är de flest låtar gjorda i så jag har ett bra register att gå på nu. Sedan så finns det ju massor med fiss och diss och annat som nog inte så ofta används tror jag. Skall bara lära mig att byta snabbare mellan dem är rätt kass på det. Så mer nä det var nog för idag det.

Jaha en riktigt tidig morgon men en bra dag fick mycket gjort idag och inget jäkt alls idag. Nu återstår det bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: