måndag 24 oktober 2011

Måndag 24/10-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden som jag skulle igår och sov sedan fram till nio. Trodde jag skulle somna om men inte heller, låg nog fram till tio tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken idag, har kört den hela dagen fram till fyra tiden idag. Men till fyra så drog jag till träningen tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Såg lite på teven med idag men inte på nått speciellt idag sexan har ändrat schemat så den går inte att se på längre nu. Så mer? Jo jag åt min nya mat idag och det var okey men kanske inte super gott ändå. Så gjorde jag för lite pasta idag tog tio knyten men det var inte mycket att hänga i granen det inte. Så men det var gott ändå och jag kommer nog göra om det men kanske inte på ett tag har ju nu till torsdag med så får vi se vad jag gör sedan. Så mer? Jo vi får se hur jag gör imonn vet inte om jag fått pengar eller inte men jag vet vilka skor jag skall ha. Skall imonn sticka upp till 08:30 och till 9:30 så skall jag dra till tandläkaren sedan efter detta så på vägen hem så skall jag klippa mig. Sedan skall jag betala räkningarna och sedan så om jag har fått pengar så skall jag in till stan och köpa skor. Men vi får se hur det går med det då. Om jag har fått så drar jag efter jag har fixat till räkningarna så men vi får se hur det går med det. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer. Jo såg ni att jag vann igår kolla in twitter så får ni veta hur mycket det blev.

TRÄNING: Gick väldigt bra idag att träna men kan inte köra foten ännu fan vet om den är läkt ännu. Men jag har två dagar kvar att ta piller så vi får se, hoppas att det går över bara.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till onsdag som jag kör igen men då kommer jag gå på hårt och skoningslöst.

MUSIK: Japp körde idag och lärde mig nya ackord idag med tog en ny låt och då kom ett ackord upp som var F# så jag fick ta och ladda hem alla dessa olika så jag kunde se den på papper. Jag laddade hem Db Eb F# Ab Bb de som är b är falt och # är sharp. Sedan kan jag säga som jag har sagt innan den boken jag köpte med låtar lägger in fel ackord. De byter ett Am till Em och ett F# till B det låter konstigt när jag spelade den och så hämtade jag från internet och då var det fel ackord helt och fullt. Men jag kör från det jag tankade hem från internet och lär mig fler ackord. Skall lära mig Db och Db moll och Db7 och så vidare med alla nya jag har hämtat hem så kan jag de flesta ackord sedan. Så har haft att göra idag. Jo glömde nästan idag jag fick svar från röntgen idag det fanns inget fel så jag kan inte spela trummor mer än 2 minuter. Men jag jag sa så kanske jag tar en sång kurs så kan jag fortfarande köra ändå vi får se hur det går med det sedan.

Jaha dagen är slut och jag skall upp tidigt imonn suck men det skall nog gå bra hoppas jag har satt klockan idag så. Men nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: