lördag 22 oktober 2011

Lördag 22/10-2011 20:10

DAG: Ja natt igen som vanligt då ja, somnade inte som jag ville igår men till tre eller om det var fyra så somnade jag tillslut. Sov sedan så där under natten fram till morgonen vaknade ett antal gånger under morgonen och låg ända till tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag gå igång med romanen men MP3:an var slut på batterier så den fick jag snabb ladda. Kom inte igång förrän till halv två tiden. Och till halv tre så var jag sedan klar och då gick jag igång med träningsmaten med en gång men idag tog det tid att göra så jag var inte klar förrän till fyra tiden. Jag gjorde idag biffar med fetaost i ja det var köttfärs biffar och jag gjorde fyra stora och fyra små jag missbedömde hur stora de skulle vara. Skulle också haft i oliver men jag gillar det det så jag tog inte i det idag, men feta ost tog jag och smakade för första gången i mitt liv idag. Det var surt men rätt okey ändå jag smakade lite på det hade en bit kvar. Så så glömde jag sås skulle ha köpt lite grädde men glömde det med igår. Så efter detta så gick jag igång med storstretchen efter detta så gjorde jag middagen. Tänkte ha fisk idag men det tar sådan tid så jag tog korv och mos idag stället och såg på mina serier idag men när jag åt. Trött dag idag men fick ändå gjort det jag skulle så okey dag ändå. Och så är det lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket jag vann. Eller till måndag om de inte ringer.

TRÄNING: Ja var rätt mjuk idag när jag körde inte alls så stel som jag brukar vara.

ROMAN: Ja kom äntligen igång då med det igen och det gick bra idag trotts att jag var rätt trött idag. Men jag får gå en gång till sedan efter jag är klar måste lägga till lite till sedan efter detta med.

MUSIK: Har inte gjort nått på denna punkt idag men till måndag så skall jag köra igen.

Lotto tummarna tack så kommer det in lite stålar idag till lilla mig. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: