onsdag 12 oktober 2011

Onsdag 12/10-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle trotts att jag inte tog mina tabletter i tid igår. Men sov sedan bra fram till sju dock vaknade jag ett antal gånger innan detta med. Till åtta så fick jag i mig frukosten och så gjorde jag inte mycket fram till tolv tiden då jag gick igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag skulle ha fått i mig en mjukis men glömde av det idag igen. Så till tre tiden så drog jag igång med middagen idag hade jag karréer med mos gott mos. Såg på min serie idag med när jag åt sedan igen lite teve när jag åt lunch. Så la jag in mitt kort på Spotify idag med skall se om jag inte tar och köper nått till slutet av månaden. Vi får se. Jo jag har också spelat idag på keyboarden men mer om detta nedan. Så mer? Nä inte mer idag heller kort bloggar blir det nu men har inte hänt så mycket idag heller gick inte ut idag skall handla på fredag istället.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Hoppas på bra sömn bara så.

ROMAN: Japp idag var jag klar med den då nu återstår det bara att fixa till den med. Körde igång idag vid tolv och höll på ända till två innan jag var klar. Har ett problem med Word vet inte vad det är men nått är det.

MUSIK: Ja skall gå loss igen på boken igen körde lite idag och jag har förstått hur de tar ackord nu men jag tar ändå mina ackord inte deras. De tar dem lite konstigt nämligen.

Så det är lotto idag och jag vet att jag kan räkna med era tummar idag så ni får veta via twitter om det blev nått. Eller imonn om det inte blev nått alls. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: