tisdag 4 oktober 2011

Tisdag 4/10-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till halv tre tiden ja lite innan men fick inte av lurarna innan detta. Sov sedan rätt bra fram till sju tiden så jag slog upp mina blå och såg mig runt men somnade igen fram till nio sedan tio och sist till halv tolv tiden. Då jag gick upp och fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag fick i mig en mjukis. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite och jag glömde ta ut pengar så jag fick göra det på vägen hem. Och då upptäckte jag att jag inte alls hade 1400 kvar utan 600 en jävla autogiro som kom igen. Så nu får jag leva illa snålt för att få detta att räcka, jag som trodde att detta skulle bli en bra månad. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen hade idag en kotlett och en karré och klyftisar till detta och kebabsås det var ett tag sedan nu. Men jag tog på för lite med sås idag men det gick ner ändå. Såg på en serie och så en film UP men den var så där om jag får säga mitt. Inte alls så rolig som jag hade hoppats på. Så mer? Imonn fyller min trumkompis år skall dånga ett sms till honom imonn när jag vaknar. Så mer? Nä kommer inte på mer idag en seg dag men fick gjort det jag skulle ändå.

TRÄNING: Ja känner av foten ännu men tror att det kommer lägga sig om en eller två veckor. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja fick gjort mina sidor idag med och såg att tävlingen snart är avgjord även om jag inte tror att jag är med bland de som vinner så återkommer jag om detta. Ja novelltävlingen alltså.

MUSIK: Ja vi får se hur det går till den 17é om jag får hjälp eller inte tänkte ta foten med om den inte är bra, om han hinner med det jag fick bara tio minuter tid.

Ja inte mycket mer att säga än vi ses imonn och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: