lördag 8 oktober 2011

Lördag 8/10-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden igår och sov sedan fram till tio tiden idag. Rätt bra sömn men då hade jag kass dag innan med, kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan så drog jag igång med romanen, körde den idag fram till två tiden. Så efter detta så gick jag loss på träningsmiddagen som idag bestod av köttfärssås. Efter denna till tre tiden så spelade jag lite på datorn sedan gick jag igång med storstretchen. Och på detta så gjorde jag middag, hade idag köttbullar med pommes. Och såg min serie och en film men filmen var så där inte mycket att ha. Så mer? Jo har fått veta att till den 18/11 kommer nya zelda till wii, jag har redan köpt det men kan då hämta det om de får in den då vill säga. Så mer? Mini blogg idag igen tror jag visst mer än detta då? Jo jag fick ett samtal idag från morsan och jag kommer få mina 800 till den 25è så kan jag köpa nya skor då. Skall till tandläkaren den dagen med så efter detta så drar jag in och köper dem. Skall kolla upp vilka jag skall köpa med. Men tror det blir Nike, Nike skor på stadium kan kolla in dem de ligger på 799 så tror det blir dem tänkte mig runt 800 så tror jag tar dem men det är också skillnad mellan dem det är neutrala och så pronation förstärkta vad det nu är. Så mer? Nä inte mer idag kommer ingen imonn skall då dammsuga och hemsidan och så ut och handla och läsa tänkte jag hinna med också.

TRÄNING: Ja körde storstretch idag och det gick rätt bra även om det är rätt segt på lördagar. Så är foten bättre tror att det är över till nästa vecka, ja när den är slut kommer inte köra innan dess. Nä kommer inte köra innan jag fått nya skor till den 25é.

ROMAN: Ja körde mina tre sidor idag och är snart klar med allt skall börja på avigsidan om ett par sidor så inte så mycket kvar nu.

MUSIK: Ja inget idag heller vi får se när jag kommer igång igen på denna punkt. Men vi får se vad läkaren säger om det till den 17é.

Lördag och det är lotto igen så jag räknar med era tummar ikväll så får vi se på twitter hur mycket det blev eller så till måndag om det blir som vanligt. Så det var nog allt för idag det kommer igen imonn med mera strunt. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: