lördag 1 oktober 2011

Lördag 1/10-2011 20:07

DAG: Jaha natt  igen då och en rätt kass sådan med, somnade till ett tiden igår men sov sedan bara fram till tre sedan igen till fem och så tillslut till sex. Efter detta så somnade jag inte om mer idag, fick i mig en storfrukost idag med oxpytt, bacon och två mackor. Sedan efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills jag gick igång med romanen. Då var klockan runt tolv tiden körde sedan fram till lite efter ett idag så var jag klar för dagen. Så rätt på detta så fick jag i mig en mjukis och så såg jag att klockan inte var två ännu så jag tog den rätt tidigt idag. Så sedan gick jag loss på träningsmaten körde wok idag igen men hoppas att det går ner till nästa vecka. Sedan var det storstretch som gällde för mig. Efter denna gärning så körde jag igång med middagen. Hade idag hamburgare med pommes och ketchup såg mina serier idag med och 300 det var väl så där och jag sparade den inte. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag jag håller till och med tårna så jag är redo. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera skall då imonn dammsuga sedan hemsidan och så lite läsning sedan är det film som jag skall se och serier med så jag skall gå igång lite tidigare imonn med detta har en film med och två serier imonn att se. Mer? Nä.

TRÄNING: Ja har idag kört storstretch idag och har sett att foten är lite svullen ännu men det gör mindre ont nu. Vi hoppas att det släpper till nästa vecka men kommer inte spinga igen förrän jag har nya skor. Blir nog cykel ett par veckor till innan jag kan testa den igen. Men vi hoppas att det släpper tillslut ändå.

ROMAN: Jaha idag fick jag ut mig tre sidor ändå men jag kom igång tidigt med så det gick rätt snabbt idag. är inte så mycket kvar nu att skriva ner men ett tag till så har jag att göra.

MUSIK: Får se vad jag gör till måndag på denna punkt men nått skall det väl bli hoppas jag.

Lotto idag kommer med vinsten på twitter om det blir nått annars får ni veta till måndag om det inte blev stort eller inte nått. Nu säger jag igen som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: